Välkommen till vår Bokningsportal

Information
Här kan du söka lediga tider i våra idrottshallar och anläggningar. Du behöver INTE vara inloggad för att söka lediga tider.
Hittar du en ledig tid "klickar" du på den tiden och då får upp en bokningsförfrågan. Fyll i de obligatoriska fälten och skicka in. Du får en bekräftelse på bokad tid eller icke bokad tid då din förfrågan behandlats av Föreningsservice. Vi har idag en handläggningstid på ca 4 arbetsdagar. Dock gäller 18-årsgräns för att få boka.
Har du användarnamn och lösenord loggar du in i rutan uppe till höger. Om du inte har fått inloggningsuppgifter kontaktar du Föreningsservice, Tekniska för hjälp. Förfrågningar hanteras av Föreningsservice
Search for Activity or Area, or Select group of objects Search for Activity or Area, or Select group of objects
Search resulted in  hits
Activities